Çoklu Dil Ekleme (1 dil, 1 yıl)
Ödeme seçenekleri
Tüm kredi kartlarıyla tek çekim veya taksitli ödeme yapabilirsiniz.
Kredi kartı ile yapılan ödemelerde siparişleriniz anında otomatik olarak onaylanır.
Havale / EFT ile ödeme yapmak için aşağıdaki banka bilgilerimizi kullanabilirsiniz; Havale / EFT ile ödemelerde %3 indirim uygulanır.
Havale / EFT ile yapılan ödemelerde açıklama kısmına sipariş numaranızı yazın ve ödeme sonrası iletişim sayfamızdan ödeme bildiriminde bulunun.
TR87 0015 7000 0000 0062 5995 39 Sitenizi birden fazla dilde yayınlamak için her dil ayrı satın alınır (dil başına yıllık ücret). Satın aldığınız dil sitenize eklenir; yönetim panelinizde her Türkçe metnin altında o dilin çeviri satırı açılır.
Neler dahil
- Sitenizde dil değiştirme menüsü ve /en/, /de/ gibi dil adresleri
- Yönetim panelinde, her Türkçe metnin altında seçtiğiniz dilin çeviri satırı (başlıklar, açıklamalar, hizmetler, yazılar, sık sorulan sorular vb.)
- Menü, düğme ve form etiketleri gibi sabit metinler için hazır çeviriler (başlıca diller) ve düzenleyebileceğiniz sabit metinler ekranı
- Arama motorları için dil bağlantıları (hreflang) ve dile özel sayfa adresleri
Nasıl çalışır?
- Dilin ekleneceği sitenizin alan adını yazın ve dili seçin.
- Ödeme onaylanınca dil siteniz için otomatik etkinleştirilir; e-posta ile haber verilir.
- Panelinizde “Diller ve Çeviriler” menüsünden sabit metinleri, ilgili içerik sayfalarından kendi çevirilerinizi girin.
Önemli
- Çeviriler size aittir: metinleri siz yazarsınız; çevirisi girilmeyen alanlar Türkçe görünür.
- Dil hakkı 1 yıldır; süre dolmadan aynı dili tekrar satın alarak uzatırsınız.
- Birden fazla dil için her dili ayrı sipariş edin.
Çoklu dil nasıl çalışır?
- 1
Siparişi verin
Dilin ekleneceği sitenizin alan adını yazarak siparişi tamamlayın. Her dil ayrı ve yıllık olarak satın alınır.
- 2
Dil sitenizde açılır
Ödemeniz onaylandığında dil yönetim panelinizde etkinleşir; sitenizde dil değiştirici ve ayrı adres (örneğin /en/) oluşur.
- 3
Çevirileri girin
Yönetim panelinde her Türkçe metnin altında satın aldığınız dillerin satırları görünür. Çeviriler size aittir; metinleri siz yazarsınız veya çevirmeninize yazdırırsınız.